• side

Nyheter

Lidenskapelig om design Gillmore Factory Direct

Side tittel

Lidenskapelig om design?My Way Møbler

Metabeskrivelse

Skreddersydd møbeldesign og en lidenskap for kvalitet og tidløs estetikk gjør detPå min måtemøbelprogram perfekt for din bedrift.

Nøkkelord

internasjonal møbelfrakt 70, møbler engros 1k, fabrikk direkte møbler 50, direkte fra fabrikk møbler 30, skreddersydd møbeldesign 90

My Way-møbler (merket Gillmore) brenner for innovasjon innen møbeldesign, og våre kolleksjoner hyller det aller siste innen britiske og internasjonale møbeltrender.Vi mener at vakre stykker og skreddersydde møbeldesign bør være tilgjengelig for alle.Vi tilbyr en tjeneste du forventer fra en uavhengig familiebedrift med internasjonal rekkevidde.

Rimelig design og raffinerte produksjonsprosesser har tillatt oss å heve designestetikken i hjem og bedrifter over hele Storbritannia og rundt om i verden.Som en del av vår pågående forpliktelse til å tilby avansert møbeldesign til rimelige priser, lanserte vi vår direkte fabrikkservice.

My Way Møbler

For å hjelpe våre volumorienterte kjøpere utviklet vi tilbudet vårt til å inkludere møbelgrossist og direkte fra fabrikkmøbeltjenester.My Way Furniture-programmet gir betydelige kostnadsbesparelser ved å sende bestillinger direkte fra produksjonsanlegget til ditt lager, forretningsområde eller prosjektsted.Container Direct-møbler er ideelle for mange bransjer og gir utmerkede besparelser på designermøbler.Som en ledende handelsleverandør til den britiske interiørindustrien, har vår direkte fabrikktjeneste blitt brukt på mange måter, inkludert:

● White label møbelforhandler

● Bygg for å leie boliger (BTR)

● Møbler for interiørdesignere

● Slipp frakt direkte til forbrukere gjennom detaljhandelsplattformer

● Møbler til hoteller, restauranter og andre næringseiendommer

● Møbler for utleiere

● Showhome møbler

Ved å samarbeide med forretningspartnere på tvers av mange sektorer kan vi bygge en direkte fabrikkservicemodell som leverer trendy møbler til rabatterte priser.Hvis du trenger designermøbler til utstillingshus, møbler til utleie eller internasjonal møbelfrakt, kan vi hjelpe.

Skreddersydd møbeldesign

Møbler i blandede materialer, vintage-inspirerte stykker og luksuriøse møbeldesign er tilgjengelige gjennom vårt direkte fabrikkprogram.My Way-møbeltilbud er tilgjengelige på Gillmore-katalogprodukter, Gillmore-tilpassede design eller skreddersydde design.

Du finner de siste interiørtrendene i våre designermøbelserier;Men en skreddersydd møbeldesigntjeneste er også tilgjengelig.Vi vil samarbeide med deg for å bringe dine skreddersydde møbeldesignideer til live og levere dem direkte til bedriften din.Tjenesten er ideell hvis du leter etter de beste møblene for interiørdesignere eller unike gjenstander for møbler for handel.

Den unike fleksibiliteten i bestillingsmengder og betalingsbetingelser, kombinert med vår strenge kvalitetssikring på hver vare, sikrer deg at dine fabrikk-direkte møbler er av høyeste kvalitet.

Internasjonal møbelfrakt

Vi forstår utfordringene med å skaffe kvalitetsmøbler for internasjonal frakt.Det var en del av inspirasjonen for å skape vår direkte møbeltjeneste fra fabrikken.Vi gir profesjonelle kjøpere trygghet i den utfordrende verden av internasjonal innkjøp.

Vi har nære bånd med våre produksjonspartnere i Kina og har etablert et kontor der for å føre tilsyn med kvalitetskontroll.På grunn av vår dedikasjon til kvalitet og service, har vi levert skreddersydde møbeldesign og katalogprodukter over hele verden.Gillmore Space-møbler har blitt sendt til USA, Australia, India og Japan.Våre møbler for utleiere brukes til å møblere eiendom over hele verden.

Vår omfattende erfaring med internasjonale møbelfrakttjenester og krav betyr at vi kan gi deg en sømløs og problemfri service.Våre møbelhandelstjenester gir våre partnere i Storbritannia og over hele verden skreddersydde designermøbler av høyeste kvalitet levert pålitelig og effektivt.

Hvis du leter etter engrosmøbler eller møbler direkte fra fabrikken til din bedrift, er vi klare til å hjelpe.For skreddersydd møbeldesign og internasjonale møbelfrakttjenester, kontakt oss i dag.


Innleggstid: 18. november 2022